Skitsnack, skvaller och hästpromenad

Fick höra lite mer rykten och skvaller om oss nollåttor idag – uppenbarligen har grannarna här ute på landsbygden inte så mycket annat för sig än att snacka skit med förbipasserande. Utan att gå in på för mycket detaljer, så känner jag att djävulshornen har börjat växa ut i min panna och jag vässar huggtänderna för nästa tillfälle jag får att utbyta lite ord med grannen.

Nog om det, idag har Lily blivit lite groomad och ompysslad och fått promenera en sväng med mig. Det finns så mycket explosiv energi i det där stoet att hon knappt vet vad hon ska göra av allting. Första halvan av promenaden bestod mest av bockningar – stegringar – trav – tvärnitar – hopp i luften – och annat tjafs, men sedan lugnade hon ner sig och uppförde sig jättefint under resten av promenaden. Några bilder hade hon däremot inte lust att ställa upp på – stå still mer än någon sekund är ett stoooort uppdrag. ;-P

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>