Julklappstips!

Jag måste tipsa om ett bra julklappstips från www.coolstuff.se nämligen den här www.coolstuff.se/Gor-dina-egna-sakrukor  som jag fick  i present av mamma i somras, efter att hon börjat uppmuntra min nyfunna hobby i form av trädgårdsodling. I sommar odlade jag potatis, tomater, örter, morötter, gurka, majs och allt möjligt annat. Tomaterna blev tyvärr en flopp tack vare brunrötan, men allt annat är jag riktigt nöjd med. Favoriten blev nog majsen, faktiskt! Mot alla odds så blev det fyra riktigt stora och fina majskolvar, som vi fick äran att grilla på grillen och sedan äta med smör och salt. Helt oslagbart faktiskt! =)

Min kära mamma önskar sig också ett set av ”gör dina egna såkrukor” så det står definitivt med på listan av inköp inför julen och julklapparna. =) Kostar bara 149 kronor, så det är en bra ”budget-julklapp”. Snart är våren här igen och då är det dags att sätta igång med odlingen! =)

Klicka in på www.roligajulklappstips.se för att få fler perfekta julklappstips! =)

såkruka

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>