Fokis tävling

Såg på eminenta Fokis blogg att hon har en tävling där man kan vinna en Iphone 6. Eftersom min telefon med nöd och näppe håller sig vid liv, så tänkte jag vara med! =D

Jag tror att Foki kommer att välja den här superfina älva-dräkten från Evas Underkläder, som är både drömsk och sagolik. Till Halloween skulle den här passa perfekt, och man skulle kunna ha ett helt fantastiskt party med ”Sagor och fantastik” som tema. Det finns ju hur mycket som helst att välja på – Bröderna Grimm, Askungen, Avatar, Shrek, och allt möjligt annat. Det skulle kunna bli årets fest! (jag önskar att jag vore inbjuden, haha!) =D

älva

 

Den här dräkten skulle passa perfekt till Foki, eftersom hon är söt, petite och skulle passa perfekt som en älva! =D

Dräkten hittas här!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>