Om nollåttan på landet

För den som är nyfiken, så finns här ytterligare lite information om mig.

Jag är en tjugofemårig tjej som bor på landsbygden med mina två hästar, sex hundar (ja, två fullvuxna och fyra valpar, så det kanske inte riktigt räknas), en katt (som inte heller riktigt räknas, eftersom hon adopterat oss istället för tvärtom) och min fina sambo.

Jag är en drömmande fritidsförfattare som ännu inte fått ändan ur vagnen för att skicka in mina manus till förlag, utan istället låter dom ligga och svettas i sina filer i datorn. Förutom mitt skrivande och mina djur, så är jag intresserad av företagande, entreprenörskap och pengar i största allmänhet. Farbror Joakim är min största idol (ja, jag skojar) och jag älskar att vakna på morgonen och höra mina hästar gnägga utan att jag ens behöver kliva ur sängen. Den här bloggen är min dagbok, så att jag ska kunna se tillbaka för att se vad jag gjorde för ett år sedan, och för att jag ska kunna flexa mina skrivarmuskler utan att behöva göra något vettigt med alla bokstäver som vill ut ur fingerspetsarna.

Enjoy!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>